Àrea recreativa i forestal del Montmell ****-

Category: Rock climbing
World > > > Tarragona > Baix Penedès > La Juncosa del Montmell

[ca] Aproximació: Des de l'aparcament comença un camí paral·lel a la pista per la qual hem vingut que va des de l'església Nova fins a l'església Vella del Montmell. Després el camí, es dirigeix cap as Castell de Montmell. En el camí de la mateixa pista, just abans d'una barrera verda, hi ha la marca de 2 diables, un de vermell i un altre de negre, i una estaca amb el nom de la via. A un minut d’aquí, ja som a peu de via (cinc metres abans de l’ Espolón Guerrero). L1 (25 mts) dos parabolts i quatre claus. Comença amb una placa parabolt vermell visible a l’esquerra. Va fent un arc fins a un esperó, i tot seguit semidiedre i placa fins la R. Graduació: III, IV, III+ L2 (30 mts) sis parabolts, un pont de pedra amb cinta posada i tres claus. És la cirereta del pastís. Comença a l’esquerra d’una gran cova. Parabolt visible, una placa d’uns sis o set metres. Tot seguit fa un arc a la dreta, una fissura i una placa fina. Per acabar, dos esperons fins la R. Graduació: IV, III+, IV, IV+, V, IV. A partir d’aquí i per arribar al següent llarg, caldrà fer una curta passejada per un camí desembrossat. L3 (30 mts) tres parabolts. Comença amb una placa d’uns deu mts. Tot seguit una petita caminada, i una altra placa i una esquerda fins a la R. Graduació: III, III+, III. L4 (20 mts) dos parabolts i dos claus. Es puja per una placa i tot un seguit de ressalts per acabar en una altra placa, i caminet fins a la R. Graduació: III, IV, III. L5 (30 mts) quatre parabolts, un clau i dos ponts de pedra amb cinta. Es puja pel mig de la R per a anar a trobar una placa tombada fins una mena de petit diedre. Es puja per un camí per anar a trobar un esperó fins a la R. Graduació: III, IV, III. L6 (25 mts) un parabolt i un clau. Es puja per un camí fins a un esperó, un altre camí, i un altre esperó, i camí fins a la R. Graduació: III, III+ Final de la via. D’aquí al Castell del Montmell, hi ha un pas. RETORN: Per un camí molt ben marcat dins arribar l’àrea recreativa del Montmell (25 min. aprox.)Links

There are no links for this spot.

Add new link

Documents

There are no documents for this spot.

Add new document

GPS tracks

There are no GPS tracks for this spot.

Add new GPS track

Photos

There are no photos for this spot.

Add new photo

Comments

There are no comments for this Spot.

Add new comment

Map

Rock climbing   Sport climbing   Boulder   Ice climbing   Caving   Canyoning   Hiking   Skiing   Snowshoeing   Mountain biking   Via ferrata   Scuba diving   Lime =Skin diving   Violet =Free flying
  Map help
Center map on
  Search help
use: 'city, region, country' or 'latitude, longitude'

Àrea recreativa i forestal del Montmell [Rock climbing] ****- World > Europe > Spain > Tarragona > Baix Penedès: La Juncosa del Montmell (0.0 Km / 0.0 Mi)
laplana [Bouldering] ***-- World > Europe > Spain > Barcelona (9.2 Km / 5.7 Mi)
El Castellot [Sport climbing] ****- World > Europe > Spain > Barcelona: La Múnia (9.3 Km / 5.8 Mi)
Blocs de Rofes [Bouldering] ***-- World > Europe > Spain > Barcelona (11.0 Km / 6.8 Mi)
Torrelletes [Sport climbing] **--- World > Europe > Spain > Barcelona > Alt Penedès: Torrelletes (11.8 Km / 7.4 Mi)
La Font de l'Ametlló [Sport climbing] ***-- World > Europe > Spain > Barcelona > Penedès: Moja (14.7 Km / 9.1 Mi)
La Tossa de Montbui [Sport climbing] **--- World > Europe > Spain > Barcelona: Sta. Margarida de Montbui (16.2 Km / 10.1 Mi)
EL Pedestal de la penya Roja [Sport climbing] ***-- World > Europe > Spain > Tarragona > Alt Camp: La Riba (17.4 Km / 10.8 Mi)
La Riba [Sport climbing] **--- World > Europe > Spain > Tarragona > Conca de Barberá: La Riba (18.4 Km / 11.4 Mi)
Feixa del Colom [Via ferrata] *---- World > Europe > Spain > Tarragona > Conca de Barberà: Montblanch (19.2 Km / 11.9 Mi)